Bírósági kirendelés – Referenciák

Bírósági kirendelések - Referenciák

[attc id=’17’]

Az ország különböző bíróságain különböző ügyekben és szakterületeken  ezidáig 551 szakértői véleményt terjesztettem elő. 13 éves bírósági munkám során ingatlan értékelő szakértőként 2017. június 08. napjáig 88 tárgyaláson voltam jelen, ahol minden esetben sikerrel védtem meg szakértői véleményemet.

Évekkel ezelőtt kidolgoztam az ingatlanokhoz kapcsolódó opciós jogok értékelését, többek között a földhasználati jog, a haszonbérleti jog, a bérleti jog értékének meghatározását, valamint a jelzálogjoggal, illetve a haszonélvezeti joggal terhelt ingatlanok DCF (diszkontált cash flow) alapú értékelését. Értékelő táblázataimat az országban több igazságügyi szakértő használja.  Vagyonértékeléssel kapcsolatban több publikációm jelent meg és több előadást tartottam a témakörben.

Szakértői munkámat korszerű információ-technológiára alapozva, lézeres mérőeszközökkel, digitális kamerákkal, elektronikus műszerekkel, számítógépekkel és programokkal végzem. A szakvéleményeimet minden ingatlan kategóriához egyedi szempontok alapján szerkesztett Excel értékelő táblázatok segítségével készítem. Az ingatlan értékelési tevékenységemet saját gyűjtésű több ezres rekordszámú összehasonlító adattár segíti.

Az értékelések az EVS 2003, az EVS 2009, az EVS 2012 és az EVS 2016  (European Valuation Standards) Európai Értékelési Szabványok követelményeinek megfelelően készülnek. Igazságügyi szakértői tevékenységemet fő állásban végzem, a megbízásaimat a megbízó által adott határidőn belül teljesíteni tudom.

Kérem, keressen az elérhetőségeimen!

Amennyiben kérdése van, vagy további információra van szüksége szolgáltatásaimat illetően,kérem vegye fel velem a kapcsolatot. Az alábbi űrlapot kitöltve küldhet üzenetet számomra.

Telefonszám: +36 30 983 0264
E-mail cím : info@igszakerto.com