Kvalifikációk

Kvalifikációk

A Debreceni Egyetem ATMC karán vagyongazdálkodási szakértői képzés keretében szereztem másoddiplomát. Diplomamunkámat a vagyonértékelés tárgykörében “Az ingatlanértékelés korszerű módszerei és gyakorlati alkalmazásai” címmel írtam (tartalomjegyzék) és kitűnő eredménnyel védtem.

A Debreceni Egyetem ATMC karán “A regionális politika és a területfejlesztés kapcsolatrendszere” címmel írtam diplomamunkámat.(tartalomjegyzék)

Európai felsőszintű vagyonértékelői vizsgával, minősítéssel és regisztrációval rendelkezem. (EUFIM) Az ELTE ÁJK Jogi Tobábbképző Intézet  építési jogi szakokleveles mérnök képzés során diplomamunkámat  a “Kisajátítási eljárásban a kártalanítási összeg egységes szakértői elvek mentén történő meghatározása” címmel írtam. (tartalomjegyzék)

Az épületenergetikai szakmérnöki szakdolgozatot “A hazai épületenergetikai tanúsítás jelenlegi helyzetének értékelése az új, 2010/31/EU épületenergetikai irányelv és a 244/2012/EU rendelet viszonylatában”  címmel írtam. (tartalomjegyzék)

A vagyonértékelés tárgykörébe sorolható tevékenységek kompetencia és jogszabályi feltételeit az 1993. évi LXXVIII. törvény 64/B. § és a 64/C. § (1) valamint a 26/2005. (VIII. 5.) TNM rendelet 1. számú melléklete határozza meg. A törvénybe iktatottaknak megfelelek, a rendeletben előírt szakképesítéssel és vizsgával rendelkezem.

[attc id=’8′]

Szakmai minősítés

2008 és 2013 években a Magyar Ingatlanszövetség Személytanúsító Szervezete szakmai munkásságomat értékelve, szakirányú felsőfokú végzettségeim és a sikeres minősítő vizsgák alapján „Európai Felsőszintű Ingatlanértékelő Minősítés” (EUFIM) címet adományozta. A személytanúsító szervezet az EUFIM címet azoknak az ingatlanos szakembereknek adományozza, akik rendelkeznek megfelelő gyakorlattal és végzettséggel, a tanúsításra felkészítő felsőszintű tanfolyamot sikeresen elvégzik, továbbá a minősítő vizsgán eredményesen tudják megvédeni a szakmai munkásságukat. Az EUFIM címet a cím birtokosa a minősítő szervezet által adományozott oklevéllel és bélyegzővel igazolhatja.

Tanúsítványok megtekintése https://ingatlan-ertekeles.eu/wp-content/uploads/2017/06/EUFIM-külön-minősítés-2008..pdf

https://ingatlan-ertekeles.eu/wp-content/uploads/2017/06/EUFIM-2013-2018.-2.pdf

További információ https://ingatlan-ertekeles.eu/wp-content/uploads/2017/06/EUFIM-III.pdf

További információ http://www.maisz.hu/keret.php?kozepe=eufim/tanusitottak&s=e

Szakmai regisztráció

Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara;
Nyilvántartási szám: 007347

 

Mérnöki Kamara;
sorszám: 09-0888.

Kérem, keressen az elérhetőségeimen!

Amennyiben kérdése van, vagy további információra van szüksége szolgáltatásaimat illetően,kérem vegye fel velem a kapcsolatot. Az alábbi űrlapot kitöltve küldhet üzenetet számomra.

Telefonszám: +36 30 983 0264
E-mail cím : info@igszakerto.com