Kvalifikációk

Kvalifikációk

A Debreceni Egyetem ATMC karán vagyongazdálkodási szakértői képzés keretében szereztem másoddiplomát. Diplomamunkámat a vagyonértékelés tárgykörében “Az ingatlanértékelés korszerű módszerei és gyakorlati alkalmazásai” címmel írtam (tartalomjegyzék) és kitűnő eredménnyel védtem.

A Debreceni Egyetem ATMC karán “A regionális politika és a területfejlesztés kapcsolatrendszere” címmel írtam diplomamunkámat.(tartalomjegyzék)

Európai felsőszintű vagyonértékelői vizsgával, minősítéssel és regisztrációval rendelkezem. (EUFIM) Az ELTE ÁJK Jogi Tobábbképző Intézet  építési jogi szakokleveles mérnök képzés során diplomamunkámat  a “Kisajátítási eljárásban a kártalanítási összeg egységes szakértői elvek mentén történő meghatározása” címmel írtam. (tartalomjegyzék)

Az épületenergetikai szakmérnöki szakdolgozatot “A hazai épületenergetikai tanúsítás jelenlegi helyzetének értékelése az új, 2010/31/EU épületenergetikai irányelv és a 244/2012/EU rendelet viszonylatában”  címmel írtam. (tartalomjegyzék)

A vagyonértékelés tárgykörébe sorolható tevékenységek kompetencia és jogszabályi feltételeit az 1993. évi LXXVIII. törvény 64/B. § és a 64/C. § (1) valamint a 26/2005. (VIII. 5.) TNM rendelet 1. számú melléklete határozza meg. A törvénybe iktatottaknak megfelelek, a rendeletben előírt szakképesítéssel és vizsgával rendelkezem.

villamosmérnök Budapest Kandó K. Villamosipari Műszaki Főiskola 1983.
okl. terület- és településfejlesztési szakértő Debreceni Egyetem AMTC Mezőgazdaság Tudományi Kar 2006.
okl. ingatlangazdálkodási szakértő Debreceni Egyetem AMTC Mezőgazdaság Tudományi Kar 2009.
építési jogi szakokleveles mérnök ELTE ÁJK Jogi Továbbképző Intézet 2011.
épületenergetikai szakmérnök BME Építészmérnöki Kar EGT 2012.
EUFIM minősített felsőszintű értékelő Magyar Ingatlanszövetség – BME- Mérnöktovábbképző Intézet 2008.
termőföld-értékbecslő Budapesti Műszaki Egyetem Mérnöktovábbképző Intézet 2007.
ingatlan-vagyonértékelő BME Mérnöktovábbképző Intézet OKJ 54 3439 02 2008.
energia auditor/ épületenergetikai tanúsító BME Mérnöktovábbképző Intézet TÉ-09-51597 2007.

Szakmai minősítés

2008 és 2013 években a Magyar Ingatlanszövetség Személytanúsító Szervezete szakmai munkásságomat értékelve, szakirányú felsőfokú végzettségeim és a sikeres minősítő vizsgák alapján „Európai Felsőszintű Ingatlanértékelő Minősítés” (EUFIM) címet adományozta. A személytanúsító szervezet az EUFIM címet azoknak az ingatlanos szakembereknek adományozza, akik rendelkeznek megfelelő gyakorlattal és végzettséggel, a tanúsításra felkészítő felsőszintű tanfolyamot sikeresen elvégzik, továbbá a minősítő vizsgán eredményesen tudják megvédeni a szakmai munkásságukat. Az EUFIM címet a cím birtokosa a minősítő szervezet által adományozott oklevéllel és bélyegzővel igazolhatja.

Tanúsítványok megtekintése https://ingatlan-ertekeles.eu/wp-content/uploads/2017/06/EUFIM-külön-minősítés-2008..pdf

https://ingatlan-ertekeles.eu/wp-content/uploads/2017/06/EUFIM-2013-2018.-2.pdf

További információ https://ingatlan-ertekeles.eu/wp-content/uploads/2017/06/EUFIM-III.pdf

További információ http://www.maisz.hu/keret.php?kozepe=eufim/tanusitottak&s=e

Szakmai regisztráció

Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara;
Nyilvántartási szám: 007347

 

Mérnöki Kamara;
sorszám: 09-0888.

Kérem, keressen az elérhetőségeimen!

Amennyiben kérdése van, vagy további információra van szüksége szolgáltatásaimat illetően,kérem vegye fel velem a kapcsolatot. Az alábbi űrlapot kitöltve küldhet üzenetet számomra.

Telefonszám: +36 30 983 0264
E-mail cím : info@igszakerto.com